Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Proteine
- 21 g
- Carboidrati
- 11 g
- Grassi
- 28 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Knedlíčky dim sum 'shao mai'
2 Std.
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 Min
Čočkové stew s pancettou
1h
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 Min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 Std.
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Toskánské crostini
30min
Špagety alla Norma
1 Std. 30 Min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h