Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
30
gramů šalotky, napůl
o 30 gramů cibule, napůl - 40 gramů másla
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
- 2 špetky šafránu
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti,
o 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 40 gramů parmazánu, strouhaného
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 2001 kJ / 477 kcal
- Proteine
- 6.75 g
- Carboidrati
- 68 g
- Grassi
- 20 g
- Fibre
- 0.38 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rizoto s kari a mrkví
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Špenátové rizoto
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s parmazánem
30min