Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
o 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
- 200 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 2535 kJ / 605 kcal
- Proteine
- 15.9 g
- Carboidrati
- 75.9 g
- Grassi
- 27.75 g
- Fibre
- 1.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Milánské rizoto
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1 godz.
Placky s koprem a fetou
1 godz. 20 min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s parmazánem
30 min