Dispositivi & accessori
HongKong Style Soy Braised Chicken
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
4330.5 mg
Proteine
20.1 g
Calorie
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Grassi
14.5 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
3.1 g
Carboidrati
38.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Open Cooking
32 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
KL Hokkien Noodles
35min
Steamed Pork Patty
Nessuna valutazione
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Black sticky rice pudding
9h 40min
Black rice pudding
25h 5min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Pan-fried pork buns
2h
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min