Dispositivi & accessori
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Prep. 5min
Totale 35min
12 portions
Ingredienti
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
113 mg
Proteine
1.7 g
Calorie
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Grassi
8.1 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
7.8 g
Carboidrati
38.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We can Work Magic out of Simple Things
37 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Char Kway Teow
25min
Daging Merah
35min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Nasi Goreng Kampung
40min
Kelantan Noodle Soup
40min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Mee Goreng Mamak
20min
Cempedak Cake
1h 30min
Sambal Tumis
1h 10min
Chocolate Batik Cookies
45min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min