Dispositivi & accessori
Gluten free pizza dough
Prep. 30min
Totale 2h
16 slices
Ingredienti
Dough
-
psyllium husk15 g
-
warm water280 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
apple cider vinegar15 g
-
gluten free plain white flour (see Tips)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
white rice flour70 g
-
extra virgin olive oil to grease
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
126.8 mg
Proteine
2 g
Calorie
307.8 kJ /
73.6 kcal
Grassi
0.6 g
Fibre
2.7 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
16.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Versatile smooth soup
45min
Date and nut balls
20min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Gluten free focaccia bread
1h
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Sushi Rice
1h 5min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Gluten free bread rolls
2h 30min