Spiralized Korean Cucumber Salad
TM6

Spiralized Korean Cucumber Salad

3.8 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 16 oz cucumber, ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
  • 1 fresh red chili, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
  • 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz oil
  • 1 tbsp Korean chili paste (gochujang)
    o 1 tbsp chili powder
  • 1 tbsp rice vinegar
  • ½ tsp sugar
  • 2 tbsp soy sauce, light
  • 2 pinches salt
  • white sesame seeds, to sprinkle

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
484.3 kJ / 115.8 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
10.5 g
Grassi
8.5 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
3.4 g
Sodio
494.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative