Dispositivi & accessori
Champagne crème cake
Prep. 25min
Totale 55min
12 sneetjes
Ingredienti
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
6.3 g
Calorie
1196 kJ /
286 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1 g
Carboidrati
43.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nessuna valutazione
Oost-Europese brunch
Nessuna valutazione
Gestoomde spinaziecake
35min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nessuna valutazione
Mini panettone
Nessuna valutazione
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Dubai Chocolate Macarons
Nessuna valutazione
Dadel- en Haverdrank
20min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione