Mexican corn salad
TM6 TM5 TM31

Mexican corn salad

4.7 (14 valutazioni )

Ingredienti

  • 1000 g water
  • 1 tsp sea salt, plus an extra 2 pinches
  • 150 g black rice, well rinsed and drained
  • 4 - 5 corn cobs, kernels removed (approx. 500 g)
  • 1 jalapeño chilli, trimmed
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to serve
  • 3 spring onions/green onions, trimmed and cut into pieces
  • 50 g mayonnaise (see Tip)
  • 50 g sour cream
  • 1 lime, zest and juice
  • 2 pinches ground black pepper
  • 60 g feta cheese, crumbled
  • 1 fresh long red chilli, trimmed, sliced to serve (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1156.6 kJ / 276.4 kcal
Proteine
6.8 g
Carboidrati
38 g
Grassi
12.6 g
Grassi saturi
3.8 g
Fibre
4 g
Sodio
521.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative