Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Three Egg French Omelet
30min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Mango and ginger smoothie
5min
Golden Fruit Smoothie
10min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35min
Spiced hot cider
20min
Green mango shake
5min