Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cauliflower Mash
- 800 g cauliflower, cut in florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g milk
- ½ tsp rock salt, adjust to taste
- 1 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 25 g butter
- 25 g Parmesan cheese, grated
Beef Stew
- 200 g yellow onions, cut in quarters
- 10 g garlic cloves
- 30 g olive oil
- 700 g beef chuck, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
-
200
g beef stock
o vegetable stock -
200
g red wine
o cranberry juice, no sugar - 250 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- 1 - 2 tsp rock salt, adjust to taste
- 2 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tbsp all purpose flour
- 150 g button mushrooms, cut in quarters
- 200 g potatoes, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1932 kJ / 462 kcal
- Proteine
- 40 g
- Carboidrati
- 49 g
- Grassi
- 15 g
- Grassi saturi
- 6 g
- Fibre
- 9 g
- Sodio
- 1949 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Lamb stew
1h 45min
Meaballs with Tomato Sauce
55min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min