Versioni compatibili
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Proteine
- 8.9 g
- Carboidrati
- 42.3 g
- Grassi
- 46.9 g
- Grassi saturi
- 16.1 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 911.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Koken van basmatirijst
35 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Koken van parelspeltgraan
Nessuna valutazione
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nessuna valutazione
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Nessuna valutazione
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15 min
Drie soorten melk cake
2h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min