Dispositivi & accessori
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Prep. 10min
Totale 40min
6 porties
Ingredienti
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
628.5 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
268 kJ /
63.8 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
4.7 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
11.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basis
8 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nessuna valutazione
Fatayer met kaas en munt
2h
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Gorgonzola spread
Nessuna valutazione
Aardbei-lavendel marshmallows
Nessuna valutazione
Paashaas apero-hapjes
Nessuna valutazione
350 g sjalot fruiten
Nessuna valutazione
Mousse van kaas
10min
Kip met rode paprika
1h 5min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min