Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Royal Icing sneeuwvlokken
- 1 eiwit, van groot ei (zie tip)
- 200 g poedersuiker
- ¼ tl vers geperst citroensap
- 1 el gedroogde, geraspte kokosnoot, om te besprenkelen
Biscuitgebak
- 4 eieren (63-73 g)
- 110 g basterdsuiker, en 2-3 el meer om te besprenkelen
- 120 g glutenvrij witte bloem
Mascarponeroom
- 500 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g mascarpone
- 2 el poedersuiker
Opbouw en afwerking
-
200
g frambozenconfituur
o aardbeienconfituur - 150 g frambozen
- 100 g chocoladeschilfers, wit
- 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2501 kJ / 600 kcal
- Proteine
- 6 g
- Carboidrati
- 55 g
- Grassi
- 39 g
- Grassi saturi
- 24 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodio
- 88 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Marmercake
2sa
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Citroencake
2sa
Zwarte woud kerstbuche
1sa 30 dk