Dispositivi & accessori
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
Prep. 25min
Totale 1h
10 pieces
Ingredienti
Berry Chia Jam
-
frozen mixed berries400 g
-
agave syrup to taste30 - 50 g
-
chia seeds3 Tbsp
Gluten-free Scones
-
gluten-free plain white flour plus extra for dusting350 g
-
gluten-free baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced125 g
-
caster sugar80 g
-
buttermilk180 g
-
dried fruit (opzionale)100 g
-
milk for brushing2 Tbsp
-
Demerara sugar (opzionale) for sprinkling2 Tbsp
-
clotted cream for serving350 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
195.4 mg
Proteine
6 g
Calorie
1639.1 kJ /
391.8 kcal
Grassi
22 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
12.3 g
Carboidrati
47.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Free From
76 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Vegan Butter
2h
Fairy Cake Bouquet
1h 50min
Almond and Seed Crackers
45min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Allergen Free White Sauce
10min
Gluten-free Christmas Pudding
12h 20min