Dispositivi & accessori
Pineapple Upside Down Cake
Prep. 20min
Totale 1h 15min
12 slices
Ingredienti
Topping
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter diced, room temperature115 g
-
canned pineapple in juice, plus 140 g juice6 - 7 slices
Batter
-
icing sugar170 g
-
unsalted butter diced, room temperature170 g
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour240 g
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
108.3 mg
Proteine
4.1 g
Calorie
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Grassi
20.5 g
Fibre
1.7 g
Grassi saturi
12.5 g
Carboidrati
52.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Lamington swiss roll
25h 40min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3h 10min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min
Egg Custard Tarts
2h
Quiche Lorraine
45min
Saskatoon Berry Jam
35min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3h 35min
Crème caramel (flan)
5h 30min