Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
TM6 TM5

Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins

4.5 (20 valutazioni )

Ingredienti

  • 4 oz rolled oats, gluten free, plus 2 tbsp for topping
  • 3 ½ oz rice flour
  • 1 ½ oz tapioca flour
  • 7 oz banana, cut in half
  • 5 oz frozen berries
  • 2 large eggs
  • 4 oz Greek yogurt
  • 4 - 5 oz coconut sugar
    o 4 - 5 oz maple syrup
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 oz cocoa powder
  • 2 tsp baking powder
  • ¼ tsp baking soda
  • ¼ tsp salt

Valori nutritivi
per 1 pieces
Calorie
696.5 kJ / 166.5 kcal
Proteine
4.9 g
Carboidrati
32.8 g
Grassi
2.8 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
2.8 g
Sodio
161.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative