Dispositivi & accessori
Pierogi met vlees
Prep. 40min
Totale 1h
6 porties
Ingredienti
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
20.3 g
Calorie
2006 kJ /
479 kcal
Grassi
12.1 g
Fibre
3.1 g
Carboidrati
74.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Traditionele recepten
47 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nessuna valutazione
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Hartige cashew roomkaas
Nessuna valutazione
Mochi's met sesamvulling
50min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Kreplach
55min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Tarte Tatin
2h
Gebakken buns
Nessuna valutazione
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nessuna valutazione
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min