Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Bao-broodjes
- 160 g melk
- 1 tl suiker
- 1 tl gedroogde gist
-
220
g bloem, Chinees, glutenarm (zie tip)
o 220 g bloem (± 10% eiwitgehalte) - ½ tl bakpoeder
Ingelegde uien
- 50 g rode uien, in plakjes
-
50
g rijstazijn
o 50 g witte wijnazijn - 1 ½ tl suiker
- 1 ½ tl zout
Champignons in BBQ saus
- 1 verse rode peper, ontpit, in stukken, en iets meer als afwerking
- 20 g verse gember, in plakjes (2 mm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te kleuren
- 45 g lente-uien, in stukken (± 2 cm x 7 cm), en iets meer in plakjes als afwerking
- 450 g verse kruisdisteloesterzwammen, in stukken (± 2 cm x 7 cm)
- 70 g barbecuesaus
- 50 g sojasaus
- 630 g water
- verse korianderbladeren, als afwerking
- sesamzaad, om te besprenkelen
- Valori nutritivi
- per 1 stuk
- Calorie
- 793 kJ / 189.5 kcal
- Proteine
- 6.5 g
- Carboidrati
- 33.1 g
- Grassi
- 3.9 g
- Grassi saturi
- 0.7 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodio
- 917 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nessuna valutazione
Gestoomde Chinese groenten
Nessuna valutazione
Haver horchata
Nessuna valutazione
Gekruide lamstaart
40min
Geflambeerde uientaart
Nessuna valutazione
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Pindakoekjes met chocolate-chip
Nessuna valutazione
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nessuna valutazione
Iers sodabrood
Nessuna valutazione