Salt-free Vegetable Stock Paste

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 39 valutazioni
Prep. 20min
Totale 50min
500 g

Ingredienti

  • celery stalks washed, cut in pieces
    200 g
  • carrots washed, peeled, cut in pieces
    250 g
  • onions quartered
    100 g
  • tomatoes washed, cut in pieces
    100 g
  • courgettes washed, cut in pieces
    150 g
  • fresh mushrooms washed, halved if large
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (opzionale)
    1
  • fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only, washed
    4 sprigs
  • olive oil
    15 g

Valori nutritivi per 20 g

Calorie 18.2 kcal / 76.1 kJ
Proteine 0.5 g
Grassi 0.7 g
Carboidrati 2.8 g
Fibre 1.1 g
Grassi saturi 0.1 g
Sodio 15.5 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...