Versioni compatibili
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 30 g smoked almonds
- 3 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), cut in half
- 40 g olive oil
- 1 tbsp smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 pinch saffron threads
- 40 g preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)
- 300 g water
- 1 tbsp Chicken stock powder or paste (see Tips)
- 4 pitted Medjool dates, cut into pieces
- 800 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 10 pitted green olives, cut in half
- cooked couscous, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1395.4 kJ / 332.2 kcal
- Proteine
- 25.8 g
- Carboidrati
- 5.8 g
- Grassi
- 22.4 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodio
- 1328.8 mg
Ricette alternative
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Chicken laksa
30min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sticky sesame chicken
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli con carne
40min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min