
Dispositivi & accessori
Tarragon Chicken Pasta
Prep. 15min
Totale 45min
8 portions
Ingredienti
-
lemons zest and juiced (2 oz divided)1 - 2
-
chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
dried tarragon divided1 ½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
water60 oz
-
Parmesan stock cubes2
-
sugar snap peas trimmed8 oz
-
dried penne pasta8 oz
-
marinated artichoke hearts drained and cut in halves12 oz
-
roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned1 jar
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
feta cheese crumbled, to garnish
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
362 kcal /
1519 kJ
Proteine
24 g
Grassi
16 g
Carboidrati
32 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
3 g
Sodio
511 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Cha Cha Chicken
14 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti