Dispositivi & accessori
Tangzhong Milk Bread
Prep. 10min
Totale 2h 35min
12 slices
Ingredienti
-
bread flour divided13 oz
-
milk icy cold, divided (see Tip)8 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
powdered milk2 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
ice cold water to spray
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
108 mg
Proteine
5 g
Calorie
649 kJ /
155 kcal
Grassi
4 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
26 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Bagels
1h 20min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Guava Paste Cookies
45min
Florida Cuban Rolls
3h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Pretzel Bread
2h
Artisan Bread (Betty)
4h 35min