Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 gramů sýra pecorino romano, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 2 - 3 stroužky česneku, napůl
- 4 - 5 stonků petržele, čerstvé, pouze lístky
- 20 gramů oleje
- 150 gramů konzervovaných rajčat, na kousky
- 450 gramů vody
- 1 - 2 čajové lžičky chilli, sušeného, dle chuti
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů těstovin, špaget, napůl
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 2252 kJ / 538 kcal
- Proteine
- 21 g
- Carboidrati
- 75 g
- Grassi
- 17 g
- Grassi saturi
- 4 g
- Fibre
- 8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 Min
Pikantní sicilské špagety
30min
Gnocchi trikolóra
25min
Sicilské purpetti fúze
1h
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Špagety all'Amatriciana
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 Min