![Rainbow bowl Rainbow bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a9dc8b2e-b1fe-4dce-9e12-35cf2bc270d2/Derivates/188a3a6b-fe81-4ac9-81b7-8e6eb20b255e.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Yoghurt dressing
- 150 g goats cheese
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 3 tsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Turmeric marinade
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- 300 g skinless chicken breast fillet, cut into cubes (2 cm)
Chopped vegetables
- 1 red capsicum or yellow capsicum, deseeded and cut into pieces
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 150 g carrot, cut into pieces
- 20 g apple cider vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g olive oil
Rice and Assembly
- 200 g brown rice
- 1200 g water
- 1 tsp salt
- 200 g beetroot, peeled and cut into pieces (approx. 4-5 cm)
- 200 g sweet potato, peeled and cut into wedges (2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 tbsp honey
- 5 - 8 fresh button mushrooms, cut into thin slices (approx. 150 g)
- ½ cucumber, cut into thin slices (approx. 200 g)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2940.5 kJ / 702 kcal
- Proteine
- 32.8 g
- Carboidrati
- 68.5 g
- Grassi
- 31 g
- Grassi saturi
- 9.3 g
- Fibre
- 8.7 g
- Sodio
- 1559.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Parfait with passionfruit cream
3h 10min
Tortellini soup
20 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Satay noodle salad
35 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min