Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Avocado whip
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 80 g soft feta, cut into pieces
- 200 g avocado, flesh only
- ½ - 1 tbsp lemon juice, to taste
- ¼ tsp ground coriander
- ground black pepper, to taste
Seedy spelt bread
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 280 g filtered water
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp coconut sugar
- 500 g white spelt flour, plus extra for dusting
- 2 tbsp hemp seeds (see Tips)
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds), plus extra for sprinkling
- 2 tbsp pepitas, plus extra for sprinkling
- milk of choice, for brushing (see Tips)
- micro herbs, for garnish (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1055.5 kJ / 251.3 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 25.1 g
- Grassi
- 10.6 g
- Fibre
- 6.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Coconut and beetroot balls
40min
Raw chocolate snaps
1h 5min
Peanut butter
5 min
Maca chocolate bark
50min
Four-seed honey butter
30min
Sweet seeded crackers
1 godz. 10 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Nut and seed butter
10 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Falafel with beetroot hommus
20min