Zalm, basmati rijst en romige dille saus

Zalm, basmati rijst en romige dille saus

4.8 66 valutazione
Prep. 15min
Totale 40min
4 porties

Ingredienti

  • water
    1000 g
  • zout
    1 ½ tl
  • olijfolie plus extra om in te vetten
    20 g
  • basmati rijst
    250 g
  • verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
    4
    4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • ui gehalveerd
    60 g
  • teentje knoflook
    1
  • boter
    10 g
  • room, 35% vet
    400 g
  • groentebouillonpasta
    2 volle tl
    2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • tomatenpuree
    1 ½ el
  • verse dille enkel de blaadjes, gehakt
    2 takjes
    1 tl gedroogde dille
  • gedroogde chilivlokken (opzionale) naar smaak
    1 - 2 snuifjes
  • maïszetmeel
    1 tl

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portie

Proteine 34 g
Calorie 3569 kJ / 853 kcal
Grassi 55 g
Fibre 2 g
Carboidrati 53 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...