Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
o 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
o 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
o 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (opzionale)
- 1 tl maïszetmeel
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 53 g
- Grassi
- 55 g
- Fibre
- 2 g
Ricette alternative
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Bloemkool met kaas
55min
Gestoomde rijst
25min
Appel en citroen krans
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nessuna valutazione
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nessuna valutazione
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Karamel varkensvlees
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h