Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g filetów ze śledzia, świeżych, bez skóry i ości, pokrojonych na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g masła klarowanego, plus dodatkowa ilość do smażenia
- 1 jajko
- 20 g kaparów, konserwowych, odsączonych
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście, posiekanej
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- bułka tarta, ilość do obtoczenia kotletów
- Valori nutritivi
- per 1 porcję
- Calorie
- 1224.6 kJ / 292.5 kcal
- Proteine
- 19.2 g
- Carboidrati
- 9.2 g
- Grassi
- 20.5 g
- Fibre
- 1.1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Gulasz z owoców morza z ryżem
30min
Wytrawny sernik z ziołowym pesto
1h 30min
Karp na słodko w galarecie
7h 35min
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1h 20min
Pasztet z dorsza
1 Std. 10 Min
Pulpety z karpia w galarecie
4h 10min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25 godz. 15 min
Tatar z łososia
10min
Tajskie kotlety rybne
1h 15min
Tatar ze śledzia
10min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45min
Kaszubskie kotlety rybne
35 Min