Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 gramů salátové okurky, neloupané
- sůl, dle chuti
- 2 snítky čerstvého kopru
- 80 gramů uzené makrely, filet, bez kostí a kůže
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- ledový salát, natrhaný na kousky
- 4 plátky toastového chleba, opečeného
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Proteine
- 6 g
- Carboidrati
- 13 g
- Grassi
- 3.8 g
- Fibre
- 1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vinná marináda
Nessuna valutazione
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Plněná vejce
30min
Křenová pomazánka
7min
Japonská majonéza (kewpie)
Nessuna valutazione
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 Min
Zabaione
15min
Malinový dacquoise
2 Std.
Směs divokého koření
10min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Nessuna valutazione
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Nessuna valutazione