Dispositivi & accessori
Risotto with Parmesan cheese
Prep. 10min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
9 g
Calorie
1812 kJ /
433 kcal
Grassi
15 g
Fibre
1.8 g
Carboidrati
63 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook
151 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Arseeyah
50min
Lasagna rolls
1h
Baked rice croquettes
1h 30min
Berry foam
10min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Crème Caramel (Flan)
3h
Salmon Dill Muffins
45min
Champagne crème brûlée
2h 25min
Cacio e Pepe
30min