Dispositivi & accessori
Stir-fried Vegetables
Prep. 10min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
1 g
Calorie
151 kJ /
36 kcal
Grassi
3 g
Fibre
1.3 g
Carboidrati
2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Shallot Oil
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Prawns
15min
Stir-fried vegetables
10min
Celery and Cashew Nuts
20min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Fried Beehoon
20min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Stir fried broccoli with carrot
15min