Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 50 gramů čerstvého špenátu, omytého a okapaného
- 400 gramů vody
- 100 gramů kostek ledu
- 200 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané (cca ze 2 pomerančů)
- 80 gramů kadeřavé kapusty (3-4 listy)
- 150 gramů jablek, na čtvrtky (1 jablko)
- 4 datlí, bez pecek (viz tip)
- 5 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného
- 1 - 1 ½ polévkové lžíce prášku z mladé pšenice
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Proteine
- 2 g
- Carboidrati
- 15.8 g
- Grassi
- 0.3 g
- Fibre
- 4.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Tzatziki
10min
Frankfurtské bylinkové pesto
10min
Pâté z hub
1h 25min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Nessuna valutazione
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Energy kuličky
30min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10min
Mandlové RAW brownies
2h 5min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Nessuna valutazione
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2 Std. 40 Min