Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
80
gramů sýru ricotta, salátového, na kousky (2–3 cm)
o 80 gramů feta sýru - 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
-
500
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
o 500 gramů rajčat, loupaných, na kousky (2–3 cm) - 1 čajovou lžičku rajčatového protlaku
- 1 špetku cukru
- 1 snítku čerstvé bazalky, opláchnuté a okapané
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 čajovou lžičku černého pepře, čerstvě umletého
- olej na smažení
- 350 gramů lilku na plátky (2–3 mm)
- 350 gramů těstovin, špaget
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 2074 kJ / 495 kcal
- Proteine
- 14.75 g
- Carboidrati
- 75.95 g
- Grassi
- 15.83 g
- Fibre
- 6.73 g
Nelle collection
Ricette alternative
Omáčka Mornay
15min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Ratatouille
40min
Quinoa wrapy pro silné chlapy
1h
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Koláč s mascarpone a ovocem
1 godz. 25 min
Pizza alla Romana
1 Std. 40 Min
Špagety all'Amatriciana
30min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 godz. 25 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min