Raspberry and Coconut Cake
TM6 TM5

Raspberry and Coconut Cake

3.4 (10 valutazioni )

Ingredienti

Coconut Sponge

  • 100 g coconut oil
  • 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
  • 180 g caster sugar
  • 300 g self-raising flour
  • 40 g desiccated coconut
  • 1 tsp baking powder
  • 1 pinch fine sea salt
  • 4 large eggs

Coconut Buttercream Icing

  • 100 g unsalted butter, soft
  • 100 g coconut cream
  • 400 g icing sugar

Assembly and Garnish

  • 250 g raspberry jam
  • 150 g fresh raspberries, for garnish
  • 2 Tbsp flaked coconut, lightly toasted, for garnishing
    o 2 Tbsp desiccated coconut, lightly toasted, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
2588 kJ / 619 kcal
Proteine
5.4 g
Carboidrati
83.4 g
Grassi
29.3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative