Dispositivi & accessori
Mystery soup
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 150 g)1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
paprika1 tsp
-
pumpkin flesh cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
water250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
sour cream2 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
694.5 mg
Proteine
5.8 g
Calorie
864.5 kJ /
205.8 kcal
Grassi
16 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
5.9 g
Carboidrati
8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Happy Halloween!
13 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Zucchini slice
45min
Pumpkin soup
30min
Vegetable stock paste
30min
Cauliflower gratin
1h
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Classic mushroom risotto
30min
Chicken and sweet corn soup
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min