![Fish Sticks Fish Sticks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8fc2bccb-6344-4821-8062-63e6744c6f20/Derivates/89e76a8a-e171-4698-8d46-4312c79372fa.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 10 ½ oz bread, torn into pieces, divided
- 35 oz water
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 12 ½ oz red potatoes, peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 16 oz cod fillets, skinless and boneless, cut into 4 even sized pieces then individually wrapped in parchment paper
- ½ oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 5 ½ oz whole milk
- 1 oz all-purpose flour
- ½ oz salted butter
- 1 pinch ground black pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice
- ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 15 sprigs)
- 2 large eggs
- 1 tsp mustard
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 347 kJ / 83 kcal
- Proteine
- 4 g
- Carboidrati
- 11 g
- Grassi
- 2 g
- Fibre
- 0 g
Nelle collection
Ricette alternative
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Brownies
50min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Apple Tart
1 godz.
Apple Cake
1 godz.
Vegetable Pancakes
30 min
Carrot Croquettes
1 godz. 10 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Steamed Banana Loaf
1h 25min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Party popcorn
1 godz.