Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
TM6 TM5

Gluten Free Savory Crêpes with Seafood

4.1 (7 valutazioni )

Ingredienti

Crêpe Batter

  • 3 large eggs
  • 1 tsp salt
  • 10 ½ oz whole milk
  • 5 ½ oz rice flour
  • 2 oz salted butter, room temperature

Filling

  • 3 garlic cloves
  • 3 oz shallots, halved
  • 1 oz fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve
  • 1 oz salted butter, room temperature
  • 18 oz seafood mix, frozen
  • 1 oz crème fraîche
  • 1 tbsp salted butter

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1251 kJ / 358 kcal
Proteine
21 g
Carboidrati
27 g
Grassi
19 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative