
Dispositivi & accessori
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Prep. 15min
Totale 1h 15min
4 portions
Ingredienti
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
942.7 kcal /
3944 kJ
Proteine
68.9 g
Grassi
59 g
Carboidrati
33.6 g
Fibre
6.4 g
Grassi saturi
15.7 g
Sodio
254.9 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Air-Fry Sensor
9 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti