Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Krém z bílé čokolády
- 1 svazek čerstvé bazalky, nasekaný i se stonky, + další lístky na ozdobu
- 290 gramů smetany, min 30% tuku, (smetana ke šlehání)
- 300 gramů bílé čokolády
Sirup z balzamikového octa
- 50 gramů třtinového cukru, světlého
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- 2 polévkové lžíce vody
- 250 gramů jahod
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Proteine
- 5.8 g
- Carboidrati
- 43.6 g
- Grassi
- 31.7 g
- Fibre
- 1.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Red velvet cake
1h 45 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20 min
Chia jogurtová sklenička
10min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2h
Jambalaya z quinoy
35 min
Holandská omáčka
15min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2u. 45min
Friday night
6 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Čokoládový coulant
30 min
Mousse ze tří druhů čokolády
4 Std. 30 Min
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1h 45 min