Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Salted Caramel Ice Cream
30min
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Lace Cookies with Nutella
50min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Orange Creamsicle Whip
10min
Breakfast Smoothie
5min
Cherry Lemon Limeade
10min
Southern Banana Pudding
4h 45min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min