Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Avocado Tuna Salad
5min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Hummus
10min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Molten Lava Cake
45min
Layered Mexican Dip
25min
Hummus
10min
Floating islands
40min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Cilantro Lime Sauce
10min
Mayonnaise (3 Minute)
10min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h