Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Steamed Applesauce Cake
1h
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Orange Crème Brûlée
3h 15min
Fruit Ice Cream
5min
Berry Dream
10min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Matcha Nice Cream
35min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10min
Cashew Coconut Milk
10min
Mandarin Almond Cookies
50min