Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Borscht
25min
Basic Sushi Rice
45min
Aquafaba Meringue Star Cookies
1h 45min
Rice Flour
5min
Shrimp Mousse
35min
Vegetable Shumai
45min
Meringue Ghosts
12h 25min
Cantaloupe Seed Horchata
5min
Vanilla, Banana and Coffee Milkshake
15min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min