Southern Black-Eyed Peas
TM6 TM5

Southern Black-Eyed Peas

4.2 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 8 oz dried black-eyed peas
  • 9 oz yellow onions, quartered
  • 4 oz celery stalks, cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz red bell peppers, cored and cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz salt pork, diced (¼ in.)
    o 6 oz bacon, diced (¼ in.)
  • 1 tbsp Cajun spice mix
  • 1 tsp smoked paprika
  • ¼ - ½ tsp cayenne pepper, or to taste
  • 1 ham hock (approx. 8 oz)
  • 66 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 10 oz long-grain rice
  • hot sauce, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3140 kJ / 750.5 kcal
Proteine
22.4 g
Carboidrati
73 g
Grassi
41 g
Grassi saturi
14.6 g
Fibre
6.1 g
Sodio
1658.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative