Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Poached Pineapple
- 1 fresh pineapple (approx. 710 g)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- ice cubes, for water bath
- water, for water bath
- 60 g white sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g white sugar
- 200 g sugar syrup (see Tips)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease (see Tips)
- 395 g white sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute
- ¾ tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Proteine
- 7.8 g
- Carboidrati
- 111.5 g
- Grassi
- 36.9 g
- Grassi saturi
- 28.2 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodio
- 300.1 mg
Ricette alternative
Café-style banana bread
1h 45min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Soba noodles
1 Std.
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2j 10 menit
Mango cheesecake
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Potted baby vegetables
6 Std. 15 Min
Vanilla bean marshmallows
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Jasmine rice
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Creamy mango icy poles
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Quinoa choc-chip biscuits
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Nasi lemak (coconut rice)
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