Dispositivi & accessori
Zucchini and Bacon Risotto
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1292 mg
Proteine
10 g
Calorie
2284 kJ /
546 kcal
Grassi
36 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
18 g
Carboidrati
44 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Daily & Creative
30 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Broccoli Stem Slaw
15 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Strawberry and thyme butter
10 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Risotto with Broccolini
35 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min