Dispositivi & accessori
Vegan Tangzhong Bread
Prep. 20min
Totale 3h 5min
12 slices
Ingredienti
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
137 mg
Proteine
5 g
Calorie
937 kJ /
224 kcal
Grassi
7 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
35 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simply PreClean
5 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Pineapple Cheese Braid
3h 30min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50min
Evaporated Milk
2h 5min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Soy Yogurt
11h 30min
Heat-Treated Eggs
20min
Tri-Colour Ginger Rice
45min
Pumpkin Kaya
35min
Millet Cakes
1h 5min
Vegan Parmesan
15min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min