Borschtsuppe

Borschtsuppe

3.7 3 valutazione
Prep. 15min
Totale 50min
6 porsjoner

Ingredienti

  • persille, fersk kun blader
    3 - 5 kvister
  • tomat kuttet i biter
    200 g
  • løk kuttet i halve
    100 g
  • gulrøtter kuttet i biter
    100 g
  • rødbeter, rå kuttet i biter (2 cm)
    200 g
  • vegetabilsk olje
    40 g
  • poteter kuttet i biter (2 cm)
    150 g
  • rød paprika kuttet i biter (2 cm)
    100 g
  • hvitkål kuttet i strimler
    200 g
  • vann
    1000 g
  • salt
    2 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 porsjon

Proteine 2 g
Calorie 513 kJ / 123 kcal
Grassi 7 g
Fibre 4 g
Carboidrati 12 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...

Mostra tutto