Kremet grønnsakssuppe

Kremet grønnsakssuppe

4.8 5 valutazione
Prep. 15min
Totale 45min
6 porsjoner

Ingredienti

  • olivenolje
    25 - 30 g
  • blandete grønnsaker, til sautering (feks. løk, sjalottløk, purre), kuttet i biter (2 cm)
    170 - 200 g
  • blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, sellerirot, pastinakk, grønne erter), kuttet i biter etter behov
    700 - 800 g
  • vann
    750 - 850 g
  • grønnsaksbuljong
    1 ts
    1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • salt
    1 ts

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 porsjon

Proteine 4 g
Calorie 465 kJ / 111 kcal
Grassi 5 g
Fibre 3.6 g
Carboidrati 9 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...

Mostra tutto