Dispositivi & accessori
Baked Crab Dip
Prep. 10min
Totale 15min
10 portions
Ingredienti
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
10 g
Calorie
950 kJ /
227 kcal
Grassi
15 g
Fibre
1 g
Carboidrati
14 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Festive Fare
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Blue Cheese Dressing
5min
Chili Taco Dip
1h
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Jalapeño Poppers
1h
Spinach and Artichoke Dip
20min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Cantina Salsa
5min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Chicken Fajita Soup
50min