Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- boiling water
- 200 g ripe tomatoes
- 350 g gravy beef cut into cubes (3 cm)
- 20 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 70 g celery, cut into pieces
- 120 g carrot, peeled and cut into pieces
- 200 g sweet potato, peeled and cut into pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ⅛ tsp garam masala (see Tips)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
- filtered water, as needed
- Valori nutritivi
- per 1 Complete recipe
- Calorie
- 4039.8 kJ / 961.9 kcal
- Proteine
- 81.5 g
- Carboidrati
- 41 g
- Grassi
- 43.9 g
- Fibre
- 15.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Strawberry pear purée (around 6 months)
15min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Pear and ginger purée (6-9 months)
25min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35min
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 min