Dispositivi & accessori
Toum
Prep. 10min
Totale 15min
530 g
Ingredienti
-
grapeseed oil400 g
-
lemon juice40 g
-
whole garlic bulb1
-
salt1 tsp
-
egg whites room temperature3
-
boiling water (see Tips)80 - 100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 530 g
Sodio
2472 mg
Proteine
12 g
Calorie
15315.5 kJ /
3660.5 kcal
Grassi
400.5 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
38.5 g
Carboidrati
19.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Mango Lassi
5 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Air Katira (Katira Drink)
10 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Basil oil
10 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min